POST

Menn som søker yngre damer (2)

Menn som søker yngre damerMenn som søker yngre damer

Inger hadde hatt stor glede av sværingen min, men første gangen hadde hun blitt himmelfallen over hvor stor den var. De første dagene lå jeg bare helt stille og trodde jeg skulle dø. Dette er utrolig smakløst av Forsvaret, hvis det virkelig er de selv som har lagt ut slike bilder for å rekruttere soldater, sier kommunikasjonssjef i Likestillingsombudet, Ingeborg Grimsmo, til VG Nett.

Det virker slik da, de fleste top30 bildene er slike bilder. Vi menneske har nok alltid vore kroppsfikserte, men den moderne mediekvardagen har teke dette til nye høgder. Her hos finner

... Read more

POST

Dating voksne kvinner og menn


Har nettkontakt du noen gang blitt snakket til for å ha snakket i timen? Psykologen hadde flere samleier med pasienten på sitt kontor, og en gang i en lånt leilighet. Han forteller med innlevelse om første gang han forstod at en annen person likte ham for den han var. I dag kom Asgeir Borgemoen på besøk og sammen med ham lagde vi en liste over de ti tingene vi irriterer oss mest ved i trafikken. Det var forresten morsomt at vi fikk pris av NRK som vi i sin tid var opptatt av å tulle mest med. Det er på høy tid at man tar dette på alvor, sier han.

Jeg er enslig, 183cm. par søker... Read more

  • 1