POST

Trodde du menn var mer utro enn kvinner?


Han førte ikkje køyrebok heller, av ein prinsippiell årsak som han seinare aldri var i stand til å gjere greie for. Lærdommen er at jeg heller ikke til neste år skal hoppe over aftenbønna.

Hjortejakt ønskes. Vi er to jegere fra Haugesund som ønsker oss et par hjorteløyver til neste år. Gutt 21 søker kjæresteSøker kjæreste på 20 til 26 år. Så hva søker eg etter da? Jeg skal også klare å lage et bra søker kjæreste-program. Er du en moden kvinne som søker etter en yngre mann? Par på 33 og 42 ser etter en mann mellom 30 og 45 for trekante og cuckoldleker, du er bi/bi-light, singel, frisk, r&... Read more

POST

Service pa alarm anlegget


Av en eller annen grunn gikk jeg inn pa Youporn i dag. Satt og tittet pa litt forskjellige ting, ble sittende og se pa en moden dame ble tatt av to menn. Kjente at det gjorde noe med meg.


Ble katere og katere, kjente at jeg var sokk vat i fitta, stakk handa ned i trusa. Kjente at det ikke skulle mye til for det gikk for meg. Men jeg stoppet, gikk i dusjen og kledde pa meg.


Det skulle komme en service mann i dag for i ga over alarm anlegget vart.Mens jeg gikk og ventet kjente jeg at jeg fortsatt var kat etter det jeg hadde sittet og sett pa.


Sa ringte det pa doren, utenfor stod to menn,... Read more

  • 1